Perhimpunan dwibulanan Naib Canselor bersama warga - Kassim, Mohd Azraai (2019)
Perhimpunan dwibulanan Naib Canselor, Prof. Emeritus Datuk Ir. Dr. Mohd Azraai Kassim bersama warga telah berlangsung pada 11 September 2019 jam 8.30 pagi di Dewan Seri Budiman, UiTM Shah Alam.