Ucapan tahun baru oleh Dato’ Sri Syed Zainal Abidin bin Syed Mohamed Tahir - Syed Mohamed Tahir, Syed Zainal Abidin (2019)
Ucapan tahun baru disampaikan oleh Dato’ Sri Syed Zainal Abidin bin Syed Mohamed Tahir, Pengerusi Lembaga Pengarah, Universiti Teknologi MARA (UiTM) pada 24 Januari 2019.