Perhimpunan dwibulanan Naib Canselor bersama warga dalam talian - Kassim, Mohd Azraai (2020)
Perhimpunan dwibulanan Naib Canselor, Prof. Emeritus Datuk Ir. Dr. Mohd Azraai Kassim bersama warga telah berlangsung pada 23 April 2020, 9.00 pagi melalui platform Youtube.