Perhimpunan dwibulanan Naib Canselor bersama warga - Kassim, Mohd Azraai (2019)
Perhimpunan dwibulanan Naib Canselor, Prof. Emeritus Datuk Ir. Dr. Mohd Azraai Kassim bersama warga telah berlangsung pada 22 November 2019 bertempat di Dewan Agung Tuanku Canselor UiTM Shah Alam.