Kejohanan bola baling Piala Pusingan Abang Johari 2007 - Joseph, Corina; Pereira, Helen; Ramli, Atikah; Chiew, Fei Ha; Jack, Suriani; Abu Samah, Aizimah (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2007)
Kejohanan ini merupakan aktiviti tahunan SAHA dalam usaha membangunkan permainan Bola Baling di samping pemilihan pemain untuk mewakili Negeri Sarawak di Kejohanan SUKMA 2008 di Terengganu nanti. Bagi pihak UiTM pula, melalui penyertaan kejohanan ini dapat mencungkil bakat-bakat baru dalam kejohanan untuk menyertai pasukan UiTM Sarawak ke KARISMA 2007.