Laporan seminar - Joseph, Corina; Pereira, Helen; Ramli, Atikah; Chiew, Fei Ha; Jack, Suriani; Abu Samah, Aizimah (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2007)
Secara keseluruhan seminar integriti ini memberi pendedahan kepada staf bertapa pentingnya mereka mendapat pendedahan mengenai maklumat terutama sekali yang berkaitan dengan integriti. Seminar atau Kursus ini akan diadakan dari masa ke masa kerana ianya merupakan agenda penting UiTM. Sebuah Jawatankuasa telahpun ditubuhkan khusus untuk merancang dan melaksanakan aktiviti integriti yang dipengerusikan oleh Prof. Madya Haji Shafie b. Mohamad.