Program pendidikan mata wang - Joseph, Corina (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2007)
Program 'Currency Education' ini telah diadakan pada 23 Mac 2007, dari pukul 2.30 hingga 5.30 petang bertempat di Dewan Jubli, UiTM Sarawak. lanya telah dianjurkan oleh Pejabat Timbalan Pengarah HEA serta bertujuan untuk mendedahkan kepada peserta-peserta program mengenai kewujudan Unit Kaunseling yang baru ditubuhkan oleh Bank Negara Malaysia untuk membantu sesiapa yang mempunyai masalah kewangan.