Audit Lloyds - kita berjaya lagi - Joseph, Corina (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2007)
UiTM Sarawak telah berjaya sekali lagi mengekalkan persijilan ISO 9001:2000 dari Lloyd's Register Quality Assurance (LRQA) di dalam proses audit yang telah berlangsung pada 12 Mac 2007, bermula dari pukul 8.00 pagi hingga pukul 5.00 petang. Skop pengauditan pada kali ini adalah meliputi Pendaftaran Kursus dan Pelajar, Penyediaan Portfolio Pengajaran, Jadual Waktu dan Bahan Pengajaran, Pencetakan kertas soalan peperiksaan akhir dan Penyemakan kertas jawapan peperiksaan.