Kunjungan hormat Dekan dan Timbalan Dekan FSPU - Joseph, Corina; Pereira, Helen; Ramli, Atikah; Chiew, Fei Ha; Jack, Suriani; Abu Samah, Aizimah (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2007)
Tujuan kunjungan hormat ini adalah untuk perjumpaan Dekan dan Timbalan Dekan dengan pelajar-pelajar Diploma Ukur Bahan dan Diploma Bangunan Sarawak. Mesyuarat bersama pensyarah-pensyarah FSPU Sarawak juga diadakan sebelum sesi perjumpaan Dekan dan Timbalan Dekan bersama Pengarah Kampus Sarawak. Kami warga FSPU Sarawak amat berbesar hati kerana Dekan dan Timbalan Dekan sudi berkunjungan serta menjawab pertanyaan para pelajar semasa sesi perjumpaan yang diadakan di Dewan Kuliah 1.