Professorial Lecture Prof. Ir. Dr. Hj. Abdul Rahman Omar - UiTM, Korporat UiTM (Corporate Communications Department, 2018)
Pada 18 Julai 2018 bertempat di Anjung Seri Budiman UiTM Shah Alam telah berlangsungnya Professorial Lecture oleh Prof. Ir. Dr. Hj. Abdul Rahman Omar. Majlis ini telah dianjurkan oleh Fakulti Kejuruteraan Mekanikal dengan kerjasama Institute of Research Management & Innovation (IRMI), Institute of Leadership and Development (ILD) dan Centre for Strategic, Planning and Information (CSPI).