Bengkel e-Science - Suhaimi, Rosita (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2007)
Unit Penyelidikan, Pembangunan dan Pengkomersilan (URDC) telah menganjurkan Bengkel E-Science pada 18 - 19 April 2007 dengan jayanya. Seramai 250 orang pensyarah telah menghadiri bengkel tersebut. Pada awal bengkel ini, satu sesi taklimat E-Science telah dibentangkan oleh Prof. Madya Dr. Margaret Chan. Beliau telah menerangkan beberapa garis panduan dan tatacara mengisi borang E-Science dalam laman web MOSTI.