IQRA' : Bil. 6 : Jun 2015 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - Ismail, Zulkifli; Tanbeh, Herman; Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2015)
Mengandungi antaranya : Bengkel Pembentangan Laporan AKNC PTAR 2014; Lawatan Penandaarasan Delegasi PTAR ke Perpustakaan Tuanku Bainun, UPSI; Majlis Bacaan Yaasin dan Tahlil; Kursus Pemantapan Pembangunan dan Pengukuran Pemilikan Bahan-Bahan Bacaan/Rujukan Silibus UiTM : Koleksi Perpustakaan UiTM Negeri 2015 Anjuran Bahagian Pengurusan Repositori Institusi dan Imbangan Bahan; Bengkel Pemantapan Komunikasi Pegawai Perhubungan Perpustakaan : Profile Page dan banyak lagi.