Kolokium PEMADAM IPT Sarawak 2004 - Ibrahim, Khalid (UiTM Sarawak, 2004)
UiTM Cawangan Sarawak telah diberi kepercayaan oleh PEMADAM Kebangsaan dan PEMADAM Negeri Sarawak untuk menganjurkan Kolokium PEMADAM IPT Sarawak 2004 pada 15 Mac 2004 bertempat di Dewan Jubli, UiTM Cawangan Sarawak. Kolokium ini telah berjaya menghimpun lebih daripada 1,000 orang mahasiswa dan mahasiswi semua IPTA dan IPTS yang ada di bumi kenyalang ini.