Teambuilding for MeDIA-Explorance - Awg Bolhan, Dayangku Ruhayah (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2007)
Pada 11 Mac 2007, MeDIA (Persatuan DIA) telah menganjurkan aktiviti Future Accountant Teambuilding - Explorace. Program Explorace ini diadakan untuk siswa dan siswi Diploma Perakaunan yang mempunyai CGPA 2.9 ke bawah dengan tujuan untuk memotivasikan dan menaikkan semangat juang siswa siswi ini untuk berusaha dengan lebih gigih lagi bagi mendapatkan keputusan yang lebih baik dan dapat meningkatkan semangat kerja berkumpulan dan bekerjasama dan juga keyakinan diri.