Sesi pengajaran kolaboratif tingkatkan pemahaman undang-undang syarikat - Ismail, Noraini (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2025)
Arau, 10 Januari 2025 – Jabatan Undang-Undang UiTM Cawangan Perlis Kampus Arau telah berjaya menganjurkan sesi pengajaran kolaboratif dengan menjemput Puan Norintan Wahab sebagai resource person (RP) bagi kursus Introduction to Partnership and Company Law, LAW346 dalam menyampaikan perkongsian bertajuk “Introduction to Capital & Financing of Companies in Malaysia.”