Motivasi dan pemantapan akademik pelajar DPIM - Mohidin, Hasmah (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2007)
Pada lembaran ini, kami, pihak penganjur ingin menyatakan setinggi- tinggi penghargaan dan ucapan terima kasih yang tidak terhingga kepada Yang Berbahagia Prof. Dr. Jamil Haji Hamali kerana sudi menghadirkan diri dan sekaligus menyampaikan ceramah motivasi kepada semua pelajar DPIM yang ikut serta dalam program Kem Motivasi Dan Pemantapan Akademik Pelajar DPIM sesi Disember-April 07.