UiTM Sarawak naib johan pertandingan Debat Piala DYMM Sultan Zainal Abidin 2015 - Hamdin, Mohamad Syafie; Annuar, Mohd Amirul Haziq (UiTM Sarawak, 2016)
Pertandingan Debat Piala DYMM Suktan Zainal Abidin adalah pertandingan debat yang melibatkan institusi pengajian tinggi awam dan swasta seluruh Malaysia. Penganjuran tahun ini adalah penganjuran kali ke-15 sejak ianya dimulakan pada tahun 2000, dan telah diadakan di UiTM Dungun, Terengganu pada 23-26 Oktober 2015 yang lalu.