‘HEA Ride For Health’ – UiTM Cawangan Perlis - Md Aus, Rosma Malini (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2022)
4 Januari 2022 (Jumaat)- Bahagian Hal Ehwal Akademik UiTM Cawangan Perlis telah mengadakan aktiviti riadah bertemakan “HEA Ride For Health”. Program bermula dari jam 8.00 pag hingga 10.00 pagi bermula di Bangunan HEA dengan disertai oleh Ketua Pusat Pengajian, Koordinator Program dan Kakitangan Pejabat Hal Ehwal Akademik sendiri dengan diketuai oleh Timbalan Rektor Hal Ehwal Akademik iaitu Prof. Dr. Mohd Azlan Mohd Ishak.