Zero to hero karnival keusahawanan anjuran MASMED - Bibi, Zainon (UiTM Sarawak, 2016)
Bermula 31 Julai 2015 sehingga 2 Ogos 2015 , MASMED (Malaysian Academy of SME and Entrepreneurship) telah menganjurkan Karnival Keusahawan 201 5 bertemakan "Zero fo Hero" yang betempat di Dewan Jubli, Pusat Pelajar dan Parking A, Kampus 1 , UiTM Sarawak . Program ini memberi peluang kepada pelajar, khususnya yang ingin menceburi bidan g keusahawanan dengan menceburkan diri di dalam perniagaan secara kecil-kecilan sepanjang karnival berlangsung.