UiTM Cawangan Perlis julung kali anjur sambutan Hari Akademia 2025 - Mohd Kassim, Ahmad Fikri, Profesor Madya Dr. (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2025)
Perlis, 13 Oktober 2025 – Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Perlis telah melakar sejarah tersendiri dengan penganjuran sulung Sambutan Hari Akademia 2025, yang berlangsung dalam suasana penuh semangat dan penghargaan terhadap warga akademik kampus pada 10 Oktober 2025.