Aqila Afindi: si gadis ayu dan bakal ibu yang cemerlang - Abdullah, Aidil Adha (UiTM, Pejabat Komunikasi Strategik, 2025)
Tidak hanya menamatkan pengajian dengan cemerlang, Aqila Afindi, pempengaruh terkenal melangkah ke pentas konvokesyen sebagai penerima Anugerah Naib Canselor sekaligus membawa satu lagi anugerah dalam hidupnya, bakal bergelar seorang ibu. Bagi Aqila, detik konvokesyen di UiTM bukan sekadar penutup sebuah perjalanan akademik, tetapi juga simbol kekuatan menghadapi cabaran sebagai pelajar, ikon, dan kini, seorang wanita yang bakal melalui fasa kehidupan baru. Aqila menamatkan pengajian Ijazah Sarjana Muda Komunikasi Massa (Kepujian) Kewartawanan dalam tempoh dua tahun setengah. Perjalanan itu bukan mudah, penuh cabaran yang membuatkan dirinya sebak apabila akhirnya berjaya menggenggam segulung ijazah.