Majlis Menandatangani MoU antara UiTM dan 4 organisasi - UiTM, Korporat UiTM (Corporate Communications Department, 2016)
Majlis menandatangani MoU antara UiTM dan 4 organisasi iaitu D.G.KOM Sdn. Bhd., FanLi Marine and Consultancy Sdn. Bhd., Samsung Electronics (M) Sdn. Bhd., Talent Corp dan CPA Australia.