Majlis menandatangani MoU antara UiTM dengan KPTM - UiTM, Korporat UiTM (Corporate Communications Department, 2016)
21 Julai 2016- Majlis Perjanjian Memorandum antara Universiti Teknologi MARA (UiTM) dengan Kolej PolyTech MARA (KPTM) telah berlangsung di Bangunan Canseleri Tuanku Syed Sirajudin, UiTM Shah Alam. Majlis telah dirasmikan oleh YBhg. Prof. Emeritus Dato' Dr. Hassan Said, Naib Canselor Universiti Teknologi MARA (UiTM) Shah Alam.