Team Building staf UiTM Sarawak bil.3 siri 2/2015 - Abang, Mohammad (UiTM Sarawak, 2016)
Team Building Staf Uitm Sarawak Bil.3 Siri 2/2015 telah diadakan pada 10 Oktober 2015 sehinga 23 Oktober 2015 di Kem Belia Mukah. Program ini telah disertai seramai 40 orang peserta daripada pelbagai gred jawatan dan bahagian/unit termasuk Kampus Mukah