Dari pentas Malaysia ke dunia. - Abdullah, Aidil Adha (UiTM, Pejabat Komunikasi Strategik, 2025)
Nama dan bakat Amsyar Lee tidak asing dalam dunia hiburan tanah air dan bukan sekadar bersinar di Malaysia, malah turut menembusi pasaran antarabangsa termasuk negara China.