Professional Talk oleh Sir Graeme John Davies - UiTM, Korporat UiTM (Corporate Communications Department, 2016)
Pada 6 Disember yang lalu, telah diadakan program Professional Talk oleh Honorable Sir Graeme John Davies bertempat di Dewan Sri Impian, Hotel UiTM. Program ini telah dihadiri oleh pengurusan eksekutif universiti, pengurusan kanan UiTM Shah Alam, dekan-dekan dan ketua-ketua jabatan. Ceramah yang bertajuk 'Future University: Sustainable Strategic Framework' bermatlamat untuk memberi maklumat terkini mengenai isu dan cabaran universiti bagi menghadapi perubahan global masa hadapan. Disamping berkongsi pendapat mengenai isu-isu berkaitan pembangunan universiti serta dapat memantapkan kefahaman mengenai pengurusan universiti pada masa hadapan.