“Skrol ini tanda kenangan kami sekeluarga”. - Abdullah, Aidil Adha (UiTM, Pejabat Komunikasi Strategik, 2025)
Hujan di sekitar Shah Alam yang membasahi bumi mengiringi pasangan Mustafa Kamal Abdul Aziz dan isterinya, Sharifah Abdul Latif untuk melangkah ke pentas konvokesyen bagi mewakili anak bongsu kesayangan mereka, Allahyarham Muhammad Firas Amsyar Mustafa Kamal, seorang graduan Fakulti Sains Sukan dan Rekreasi yang tinggi budi pekerti dan disenangi orang sekeliling terutama sekali dalam kalangan keluarga dan rakan-rakan.