Bengkel Majlis Profesor Negara UiTM - Bajet 2017 - UiTM, Korporat UiTM (Corporate Communications Department, 2016)
Bertempat di anjung Seri Budiman, bengkel Majlis Profesor Negara UiTM - Bajet 2017 telah diadakan pada 5 Disember 2016. Antara aktiviti yang telah dijalankan ialah taklimat Bajet 2017 oleh Dr. Mohd Anuar Marzuki, Bendahari UiTM dan forum bajet UiTM oleh Prof. Dr. Azni Zain Ahmed, Penolong Naib Canselor Institut Kepimpinan dan Pembangunan (ILD). Bengkel ini disertai oleh 160 peserta yang bertujuan untuk membincangkan implikasi Bajet 2017 terhadap UiTM secara menyeluruh. Di samping itu, turut diadakan rundingan mengenai perlaksanaan dan pengurusan belanjawan universiti supaya dapat dikendalikan secara optimum dan efektif mengikut perancangan aktiviti yang ditetapkan.