Istiadat Konvokesyen UiTM ke-102 catat rekod baharu jumlah graduan pascasiswazah cemerlang - Abdullah, Aidil Adha (UiTM, Pejabat Komunikasi Strategik, 2025)
Istiadat Konvokesyen Universiti Teknologi MARA (UiTM) Shah Alam ke-102 yang berlangsung di Dewan Agung Tuanku Canselor (DATC) mencatatkan sejarah baharu apabila seramai 237 graduan pascasiswazah menerima ijazah masing-masing, terdiri daripada 221 penerima PhD dan 16 Sarjana Klinikal.