Pelancaran Hab Media kKeatif & Teknologi (CMT) - UiTM, Korporat UiTM (Corporate Communications Department, 2016)
Pada 22 September yang lalu, majlis pelancaran Hab Media Kreatif & Teknologi (CMT) telah dirasmikan oleh YB Dato' Seri Idris Jusoh, Menteri Pendidikan Tinggi bertempat di ruang legar Menara Sultan Abdul Aziz Shah, UiTM Shah Alam. CMT ini diilhamkan oleh YB Dato' Seri Idris Jusoh sendiri dengan tujuan untuk mewujudkan orienta si prospek serta menatar penglibatan bidang kreativiti, media dan teknologi ke arah pemacuan industri kreatif negara.