Istiadat Konvokesyen UiTM ke-85 - UiTM, Korporat UiTM (Corporate Communications Department, 2016)
Istiadat Konvokesyen UiTM ke-85 telah disempurnakan oleh Tuanku Canselor, Seri Paduka Baginda Yang Di-Pertuan Agong Al-Muta'tasimu Billahi Muhibbuddin Tuanku Alhaj Sultan Abdul Halim Mu'adzam Shah Ibni Almarhum Sultan Badlishah pada 22 Oktober 2016 bertempat di Dewan Agung. Pada istiadat kali ini seramai 25,720 graduan yang telah berjaya menamatkan pengajian dalam pelbagai peringkat iaitu, Doktor Falsafah (PhD), Sarjana, ljazah Sarjana, ljazah Profesional, Diploma Lepasan ljazah, ljazah Sarjana Muda dan Diploma.