Menghadap Yang di-Pertuan Agong - UiTM, Korporat UiTM (Corporate Communications Department, 2016)
Pada 8 Disember 2016, YBhg. Tan Sri Dato' Academician Ir. Dr. Ahmad Zaidee bin Laidin, Pengerusi Lembaga Pengarah Universiti, bersama-sama Prof. Emeritus Dato' Dr. Hassan Said, Naib Canselor, Prof. Dr. Hj. Zaini Abdullah, Timbalan Naib Canselor, Jaringan Industri, Masyarakat & Alumni dan Puan Azida Azmi, Pendaftar telah hadir menghadap Tuanku Canselor di Istana Negara.