Youth Trailblazer Challenge (YTC 2015) - Bibi, Zainon (UiTM Sarawak, 2016)
Bertempat di Auditorium (FSG), Blok B, Samarahan 2, UiTM Sarawak, 17 Oktober 2015 merupakan tarikh yang bersejarah bagi 90 orang pelajar UiTM kerana mereka berpeluang untuk menyertai satu program Youth Trailblazer Challenge (YTC2015) anjuran MASMED UiTM Sarawak. Persatuan Malaysia Trailblazers merupakan persatuan belia yang ditubuhkan pada 30 Jun 2015. Penaungnya adalah YABhg Tun Dr Mahathir Mohamad dan pengasasnya adalah Dato' Lawrence Low Kah Guan. Pengasas persatuan ini telah memberi penekanan kepada aktiviti-aktiviti yang berkaitan dengan ilmu pengetahuan, sifat kepimpinan dan pembangunan belia.