MoU antara UiTМ dengan Myglam Sdn. Bhd. - UiTM, Korporat UiTM (Corporate Communications Department, 2016)
17 Мас 2016 - Majlis menandatanganni Memorandum Perjanjian antara Fakulti Kejuruteraan Awam dengan myGlam Sdn. Bhd. telah berlangsung. Majlis Mou tersebut ditandatangani oleh YBhg. Profesor Emeritus Dato' Dr. Hassan Said, Naib Canselor UiTM, Encik Ahmad Asmadi Mohammad, CEO myGlam Sdn Bhd dan disaksikan oleh YBhg. Prof. Dr. Azmi Ibrahim, Dekan Fakulti Kejuruteraan Awam. Kerjasama ini adalah bertujuan untuk meningkatkan lagi penyelidikan dan perkembangan industri pembinaan dan produk khususnya dalam bidang teknologi perkay uan. Semoga MoU ini dapat dijadikan asas kepada perkongsian ilmu yang bergerak secara terus dengan industri. Perkembangan ini juga sekali gus diharap dapat meningkatkan usaha UiTM dalam meningkatkan pencapaian penyelidikan dan peningkatan MyRA universiti yang lebih baik pada masa-masa yang akan datang.