UiTM SHELL treasure hunt & shell road safety bootcamp - UiTM, Korporat UiTM (Corporate Communications Department, 2016)
Pada Sabtu, 7 Mei 2016 yang lalu, pihak Shell Malaysia dan UiTM Selangor, Kampus Puncak Alam telah menganjurkan UiTM Shell Treasure Hunt: Protect The Shell & Road Safety Bootcamp. Program ini merupakan aktiviti daripada pihak Shell atas kesinambungan selepas Majlis Pelancaran Road Safety Movement #ShellSelamatSampai (#SSS UiTM). Program ini telah diuruskan oleh Maximus Event Resources, pelajar semester 5, tahun akhir Program ljazah Sarjana Muda Pengurusan Majlis (BM236) Fakulti Pengurusan Perniagaan UiTM Kampus Puncak Alam. Program ini telah diadakan di Dewan Kuliah 500 (DK500), UiTM Selangor Kampus Puncak Alam.