Salam@UiTM: melonjak UiTM dipersada global, 60 tahun UiTM 1956-2016 - UiTM, Korporat UiTM (Corporate Communications Department, 2016)
Sambutan 100 hari pentadbiran Naib Canselor dan Konferensi Akademik 2016