Rindu di sepertiga malam - Abu Mansor, Siti Nurleena (Unit Penerbitan Dan Publisiti JSKM, 2025)
Di sepertiga malam yang sunyi, ku duduk termenung sendiri, bulan Ramadan menyapa lembut, tapi hatiku sepi tak berpenghuni. Ibu, di manakah kau kini? Dalam doaku kau selalu hadir, namun tanganku tak mampu lagi, menggapai kasih yang telah berakhir. Dulu suaramu membangunkanku, menyentuh lembut di dahi ini, mengajak sahur dengan senyuman, kini hanya gema dalam memori. Masih terngiang nasihatmu, kau selalu titipkan hikmah, merungkai gundah, agar hati sentiasa bertahan.