Dari bursa saham ke dunia perniagaan - UiTM, Korporat UiTM (Corporate Communications Department, 2016)
Meninggalkan kerjaya professional dengan gaji puluhan ribu ringgit sedikit pun tidak memberi kekesalan buat seorang usahawan dari Johor Bahru ini. Bapa kepada lima cahaya mata, Shahudin Ahmad, 44, mengakui perniagaan yang diusahakan bersama isteri,Aslina Mohd Islam,40, sejak tiga tahun lalu adalah jihad buat dirinya dalam mendidik wanita Islam berpakaian menepati syariah menerusi produk keluarannya.