Maulid Nabi Agung Muhammad SAW - Abdan, Mohammad Faizul (Unit Hal Ehwal Islam (UHEI), UiTM Cawangan Negeri Sembilan, 2025)
Buletin Bil. 3, Unit Hal Ehwal Islam (UHEI) UiTM Cawangan Negeri Sembilan yang dinamakan Sembang Waghih diterbitkan sebagai wadah santai namun bermanfaat yang memuatkan pelbagai pengisian seperti tazkirah, hadis pilihan beserta huraian, perbincangan hukum semasa, kisah teladan serta laporan aktiviti UHEI, dengan harapan ia menjadi sumber ilmu dan inspirasi kepada semua pembaca.