MITSA dan UiTM anjur NBES ke-3 - Abang, Mohammad (UiTM Sarawak, 2016)
Persatuan Alumni UiTM Sarawak (MITSA) dan UiTM Sarawak telah menganjurkan National Business and Economic Seminar (NBES) yang telah berlangsung di Hotel Riverside pada 28 September 2015. Seminar kali ke-3 yang dianjurkan dengan kerjasama kerjasama UiTM Sarawak dan Kerajaan Negeri Sarawak itu bertujuan memberi pendedahan kepada para peserta mengenai keadaan semasa ekonomi negara di samping memberi ruang dengan berkongsi maklumat mengenai inisiatif kerajaan dalam usaha mewujudkan potensi yang strategik dalam perniagaan.