Webinar FPP persediaan menjelang Ramadan: bersediakah anda? - Mohd Said, Nur Shafini; Sulong @ A. Rashid, Ruzaidah (Fakulti Pengurusan Perniagaan, UiTM Terengganu, 2021)
Program Webinar yang berbentuk ceramah agama ini diberi tajuk Webinar Persediaan Menjelang Ramadan: Bersediakah Anda? Penceramah jemputan ialah Ustaz Wahairi Mahmud, Pensyarah Kanan Akademi Pengajian Islam Kontemporari (ACIS) manakala moderator program tersebut ialah Encik Khalid Amin Mat, iaitu Pensyarah Fakulti Pengurusan dan Perniagaan (FPP). Program ini telah dianjurkan oleh BizClub, FPP dengan kerjasama Jawatankuasa Webinar FPP UiTM Cawangan Terengganu, Kampus Dungun. Program ini bersiaran secara langsung melalui saluran YouTube, UiTM Cawangan Terengganu pada 8 April 2021 (Khamis) bermula jam 2:00 petang sehingga 4:00 petang.