Bengkel pemantapan penulisan artikel untuk penerbitan - Johari, Mohamad Shukri; Ahmad, Zuriyati; Sulong @ A. Rashid, Ruzaidah; Abd Ghani, Roseziahazni; Abu Samah, A’tiqah Rashidah; Hamdan, Haslenna; Mohamad Azmin, Nur Azwani; Abdullah, Zalinawati; Mohamed, Zuraida; Hamzah, Siti Fatimah Mardiah (Fakulti Pengurusan Perniagaan, UiTM Terengganu, 2021)
Fakulti Pengurusan dan Perniagaan (FPP) telah berjaya mengadakan National Finance and Management Conference 2019 (NaFMaC) pada 29 September 2019 (Ahad). Konferensi ini adalah julung-julung kali diadakan dan tujuan pelaksanaannya adalah sebagai platform untuk mahasiswa UiTM khususnya dan para penyelidik amnya untuk berkongsi cetusan idea-idea penyelidikan baru dalam bidang kewangan dan pengurusan di dalam persekitaran yang kompetitif.