Program bicara 'Ilaj Syarie - UiTM, Bahagian Hal Ehwal Islam (Pejabat Pemerkasaan Adiwangsa, 2025)
Pada 30 Julai 2025, Bahagian Hal Ehwal Islam, Pejabat Pemerkasaan Adiwangsa, UiTM Shah Alam telah mengadakan Program Bicara ‘Ilaj Syarie yang disampaikan oleh Prof. Madya Dr. Khadher Bin Ahmad secara langsung melalui pautan Youtube Masjid UiTM Shah Alam.