In house training Imam Bilal - UiTM, Bahagian Hal Ehwal Islam (Pejabat Pemerkasaan Adiwangsa, 2025)
22.7.2025 (Selasa) - Telah berlangsung sesi perkongsian " In House Training" bersama para imam dan bilal Masjid UiTM Shah Alam pada hari ini. Perkongsian selama hampir dua jam ini telah disampaikan oleh Ustaz Mohd Faizan Tajuid merangkumi bidang kemahiran bacaan, teknik vokal dan pernafasan. Program ini adalah satu inisiatif berterusan bagi memastikan imam dan bilal mencapai tahap kemahiran bertaraf profesional di dalam perkhidmatan disamping dapat merapatkan ukhwah dikalangan staf PuSPIM.