Kejohanan boling Piala Rektor UiTM Sarawak kali ke-4 2017 - Abang, Mohammad; Amir Abdullah, Ardiana Mazwa Raudah (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2017)
Unit Sukan UiTM Sarawak telah menganjurkan Kejohanan Boling Piala Rektor UiTM Sarawak pada 10 Mac 2017 (Jumaat) di Megalanes, King Centre, Kuching. Sesi 1 telah dijalankan pada 1.00-2.30 petang dan Sesi 2 dijalankan pada 7.30 malam. Seramai 53 orang staf dari UiTM Kampus Samarahan dan Kampus Mukah telah menyertai pertandingan ini.