Tautan kasih lambaian budi: sempena persaraan pensyarah - Mohd Said, Nur Shafini; Sulong @ A. Rashid, Ruzaidah; Wan Abdul Rahman, Wan Zuhaila; Abd. Ghani, Azian; Mat Rashid, Kartini (Fakulti Pengurusan Perniagaan, UiTM Terengganu, 2021)
Majlis Persaraan Pensyarah adalah aktiviti yang sering dijalankan oleh BizClub apabila terdapat pensyarah dari Fakulti Pengurusan dan Perniagaan (FPP) yang akan menamatkan perkhidmatan mereka. Melalui aktiviti ini, ia menunjukkan warga FPP menghargai perkhidmatan mereka di FPP khususnya dan UiTM Cawangan Terengganu secara amnya. Program ini melibatkan seluruh ahli Fakulti Pengurusan dan Perniagaan iaitu seramai 73 orang.