Youtubepreneur virtual program jana duit dengan YouTube (bahagian 1) - Nik Jaafar, Nik Fazlin Hiryati; Mohamad Yusof, Hani Sakina; Abdullah, Sholehah; Johari, Ahmad Sujairi (Fakulti Pengurusan Perniagaan, UiTM Terengganu, 2021)
MASMED Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Terengganu telah diberikan peluang dan tanggungjawab oleh pihak MASMED Shah Alam untuk melaksanakan satu program latihan kepada para pelajar. Memberikan latihan keusahawanan kepada pelajar sememangnya salah satu daripada fungsi utama MASMED dalam memastikan pelajar dilengkapi dengan ilmu dan kemahiran yang mantap sebelum mereka melangkah keluar dari kampus.