Marketing tools - Ku Mohd Noh, Ku Siti Syahidah; Mahzan, Najwa Nasuha; Muhamad Zin, Nooradzianie (Fakulti Pengurusan Perniagaan, UiTM Terengganu, 2021)
Alat pemasaran adalah ‘alatan perang’ yang digunakan untuk menimbulkan kesedaran dalam mempromosikan sesuatu produk.