Sandal N.N. rekaan Muhammad Nazifi - UiTM, Korporat UiTM (Corporate Communications Department, 2016)
Tanpa mengenal erti putus asa, Muhammad Nazifi Nasri, 23, kini boleh berbangga apabila sandal ciptaannya berjaya menembusi pasaran luar negara. Sandal yang dinamakan N.N. itu dijual dalam talian sejak tahun 2014. Graduan Universiti Teknologi Mara (UiTM), Puncak Alam, Selangor itu mula mereka cipta sandal secara suka-suka ketika masih belajar di UiTM, Melaka dalam jurusan Diploma Perniagaan.