Qalbuku - Omar, Hapiza (Fakulti Pengurusan Perniagaan, UiTM Terengganu, 2021)
Qalbuku Fitrah kejadianmu Sesuci awan putih di langit tinggi Seputih kapas halus lembut ditiup bayu Tiada sezarah debu Tiada secalit debuan mencemarimu